Źródło danych: firmy cateringowe

Twister-Catering

Smoluchowskiego 2, 02-679
Warszawa, województwo mazowieckie
Tel. 602280627 Tel2: 227585325

Akceptujemy następujące formy płatności:

gotówka, przelew

Profile działalności gospodarczej:

działalność usługowa

Otwarte w godzinach:

  • Poniedziałek - Piątek: Pn-Pt: 24h,
  • Soboty: Sob:24h,
  • Niedziele: Nd: 24h

Opis:

Firma Twister Sp. z o.o. zagościła na rynku gastronomicznym w 2002 roku, choć doświadczenie w branży zdobywamy od 1995 roku.

Kategorie:

  • » Catering
  • » Garmażeria
  • » Organizacja i obsługa wesel
  • W tym dziale każdy znajdzie coś dla siebie :)
  • Bufet zimny:

    Przekąski:

    - Aromatyczne polędwiczki wieprzowe ozdobione kuleczkami sera mozzarella, suszonymi pomidorami i oliwką
    - Cieniutkie plastry pieczonego schabu otoczone słodką pomarańczą i czerwonym grejpfrutem
    posypanymi czarnymi oliwkami i ozdobione gałązkami świeżego koperku
    - Delikatne polędwiczki wieprzowe nadziewane pieczarkami, duszoną cebulą i
    kawałkami kolorowej papryki ułożone na liściach świeżej sałaty
    - Kolorowy przekładaniec z polędwicy wieprzowej z zapiekanymi pomidorami, grillowaną mozzarellą i kaparowym sosem vinegrette
    - Kruche paluszki grissino w otulinie szynki parmeńskiej podane w towarzystwie roszponki,
    suszonych pomidorów i melona
    - Marynowany w ziołach schab wieprzowy podany na sałacie dębolistnej w towarzystwie
    chudego boczku, kolorowej papryki i czarnych oliwek -
    - Mini klopsiki ryżowo-wieprzowe z dodatkiem prażonych słupków migdałów i
    smażonych daktyli posypane zeszkloną cebulką i świeżą natką pietruszki
    - Schab po warszawsku z delikatnym musem chrzanowo-jajecznym przykryty klarowną
    galaretką
    - Smakowity kindziuk ułożony na półmiskach, udekorowany papryczką chilli i ziarnami
    marynowanego pieprzu
    - Wędzony udziec wieprzowy z nogą podany w całości na desce okraszony bukietem
    świeżych warzyw

    - Galantyna z kaczki faszerowana bakaliami ułożona na liściach sałaty strzępiastej w towarzystwie świeżych owoców i mieszanki orzechów
    - Indyk pieczony na złoto podany w całości na półmiskach udekorowany glazurowanymi
    w syropie owocami
    - Panierowane kawałki kurczaka ułożone na sałacie lodowej ze słodkim melonem i
    soczystym grejpfrutem
    - Pâté drobiowe – delikatna pasta z wątróbki drobiowej z masłem śmietankowym
    przykryta galaretką porzeczkową
    - Plastry kurczaka faszerowanego bakaliami położone na liściach sałaty ozdobione
    suszoną żurawiną
    - Płaty pieczonej piersi indyka zanurzone w sosie z tuńczyka, udekorowane kaparami i
    czarnymi oliwkami
    - Sezamowe crostini z musem z marynowanej wątróbki udekorowane owocami granatu
    - Soczysta łezka z piersi drobiowej zapieczona pod koszulką z żółtego sera przykryta
    kawałkiem słodkiego ananasa, polana sosem z zielonego pieprzu
    - Soczysta pierś drobiowa saute zatopiona w salsie paprykowej obsypana złotymi,
    chrupiącymi krążkami cebulowymi
    - Trójkąty drobiowej terriny nadziewanej żurawiną z plasterkiem sera pleśniowego, ozdobione
    suszonymi morelami zanurzone w rucoli
    - Trójkolorowy mus z kurczaka, tuńczyka lub łososia umieszczony w kieliszku, ozdobiony
    limonką i pomidorkiem cherry
    - Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe z dodatkiem warzyw, udekorowane plasterkiem
    cytryny i zielonym listkiem pietruszki
    - Wybór smakowitych mięs pieczonych i pasztetów ułożonych dekoracyjnie na deskach
    lub półmiskach z dodatkiem warzyw
    - Zarumienione piersi kaczki obsypane powleczonymi miodem i majerankiem cząstkami
    jabłka i gruszki ukryte w świeżych liściach roszponki

    - Rulony soczystego rozbefu z musem z miodowego melona ułożone na zielonej, karbowanej
    sałacie udekorowane owocem granatu
    - Szaszłyki z marynowanej wołowiny podane z sosem z mleka kokosowego połączonego z
    miodem i tabasco

    - Chrupiące, złocisto-brązowe krokieciki ziemniaczane o smaku wędzonej ryby w
    towarzystwie trzech sosów
    - Kawałki delikatnego i aromatycznego sera camembert w połączeniu z wędzonym
    łososiem podane w postaci koreczków
    - Krążki kalmarów panierowane i smażone na złoty kolor, podane z aromatycznymi sosami
    - Krewetki królewskie obsmażone na maśle z dodatkiem świeżego czosnku, połączone ze słupkami kremowego melona i świeżego ogórka
    - Minibliny z kremową śmietaną, kawiorem i listkiem pietruszki
    - Owoce morza wyjęte z zalewy czosnkowej połączone z mieszanką barwnych sałat ,skropione cytrynowym vinegrettem
    - Pieczony filet z łososia marynowanego w ziołach ułożony na kołderce z pieczonego buraka wymieszanego z kremowym majonezem i musztardą francuską
    - Pieczony łosoś norweski marynowany w miodzie i musztardzie podany na duszonych na maśle jabłkach z rozmarynem
    - Rolada z pstrąga faszerowana aromatycznym szpinakiem, z dodatkiem czarnych oliwek i sera feta
    - Rolada z wędzonego łososia nadziewana pastą z wędzonego pstrąga i łagodnego serka śmietanowego, podane na krążkach pumpernikla lub chleba razowego ,przystrojone świeżym koperkiem i cząsteczką cytryny
    - Roladki z ciasta naleśnikowego z musem chrzanowym, wędzonym łososiem i świeżymi ziołami lub z musem z zielonego pesto z szynką, ułożone na liściach sałaty
    - Sandacz, szczupak lub sum faszerowany podany w całości na lustrze
    - Śledzie w trzech smakach (w aromatycznym oleju, w sosie jogurtowo-jabłkowym w pieczarkach duszonych z pomidorami i cebulką)
    - Śledź norweski w pikantnej panierce ułożony na liściach selera naciowego połączonych z jabłkami skropionymi cytryną z sosem jogurtowo-orzechowym
    - Tatar ze śledzia ozdobiony marynowanymi grzybkami, cebulką i ogórkiem konserwowym
    - Tatar ze świeżego łososia podany z sosem koperkowym i plasterkiem soczystej cytryny
    - Tostowe trójkąty nadziewane wędzonym łososiem, szpinakiem i serem feta lub z pieczarkami i kolorową papryką ułożone na sałacie rzymskiej
    - Tradycyjna ryba po grecku z duszonymi warzywami i plasterkiem cytryny
    - Wędzony łosoś ułożony na liściach świeżego szpinaku z dodatkiem soczystego grejpfruta i piórek czerwonej cebuli

    - Deska serów w kompozycji z bakaliami, orzechami, świeżymi owocami lub z krakersami i paluszkami grissino
    - Kawałki rolady z żółtego sera nadziewanej kolorową papryką, świeżym koperkiem i jajkiem
    - Mozzarella przekładana świeżymi pomidorami skropiona olejem z oliwek i ozdobiona listkami aromatycznej bazylii


    - Aromatyczne pomidorki secchi faszerowane delikatnym serkiem śmietankowym
    - Babeczki z kruchego ciasta wypełnione nadzieniem mięsnym lub duszonymi pieczarkami zapieczone pod wiórkami żółtego sera
    - Carpaccio z dojrzałego awokado skropionego sokiem z limonki w towarzystwie chrupiącej szynki parmeńskiej, płatków parmezanu i słodkich winogron
    - Carpaccio z kapeluszy świeżych pieczarek skropionych sosem balsamicznym, posypanych tartym parmezanem i ozdobionych kiełkami
    - Francuskie ciasteczka ze smakowitym nadzieniem mięsnym lub z fetą i pieczarkami lub ze szpinakiem z dodatkiem masła i czosnku lub ze śliwką kalifornijską i wędzonym boczkiem
    - Grillowanie paski papryki faszerowanej mieszanką sera koziego i mascarpone ułożone na liściach roszponki, ozdobione czarną oliwką
    - Jajka w koszulkach obsypane grubo mielonym pieprzem, ułożone na ruccoli posypane drobno krojonymi suszonymi pomidorami i ziołowy grzankami, skropione sosem balsamicznym
    - Kremowy roquefort z orzechami włoskimi podany na grzankowych plasterkach gruboziarnistego chleba
    - Kuleczki z kaszy gryczanej i pieczarek z kolorową papryką, marynowaną cebulką i pietruszką
    - Mieszanka oliwek i kostek suszonego pomidora zanurzonych w cieście o smaku tymianku ,świeżego czosnku, ułożone na sałacie lodowej
    - Obsmażone pieczarki nadziewane delikatnym serem, doprawionym ziołami i czosnkiem, udekorowane listkiem ozdobnej natki pietruszki
    - Przekąska z pieczonego bakłażana z pomidorem, serem mozzarella i świeżą bazylią
    - Puszyste mufinki z oliwkami, suszonymi pomidorami i tartym parmezanem
    - Quiche (tarty) z porem, żółtym serem i beszamelem lub z boczkiem, pieczarkami i cebulką podane w mini tartoletkach lub z boczkiem, pieczarkami i cebulą
    - Ruloniki z żółtego sera nadziewane pastą z delikatnego serka śmietankowego ze świeżymi kiełkami
    - Rumiane rożki z ciasta ryżowego nadziewane zielonym groszkiem, czerwoną papryką i cebulką rozłożone na kolorowej sałacie
    - Studzienki z zielonych ogórków z nadzieniem z aksamitnego serka połączonego z chrupiącą rzodkiewką i świeżym koperkiem
    - Tortilla z borowikami i świeżym szczypiorkiem w towarzystwie liścia czerwonej sałaty radicchio

    Sałatki:
    - Bakaliowa – suszone owoce, orzechy skropione winiakiem
    - Brzoskwiniowa elegancja – połączenie brzoskwiń, suszonych pomidorków, chrupiącego
    grillowanego boczku z ruccolą, całość skropiona włoskim sosem ze świeżą miętą
    - Cztery sery w połączeniu ze strzępiastą czerwoną sałatą, listkami ruccoli w towarzystwie czarnych i zielonych winogron posypane prażonymi pestkami słonecznika
    - Grecka z serem feta, świeżym pomidorem, ogórkiem, papryką i oliwkami ozdobiona drobnymi piórkami cebuli
    - Królewska z ryżem, pieczoną piersią z kurczaka, mango, ananasem rodzynkami ,płatkami migdałów
    - Owocowa z sosem adwokatowym
    - Owocowa z pieczonym kurczakiem i sokiem owocowym
    - Pieczarkowa z podsmażonych pieczarek z ogórkiem konserwowym, tartym żółtym serem ,szczypiorkiem i kukurydzą
    - Selerowa z selera konserwowego i chrupiącego selera naciowego z dodatkiem rodzynek, suszonej żurawiny i orzechów włoskich
    - Tradycyjna sałatka jarzynowa z gotowanych warzyw z dodatkiem zielonego
    groszku i majonezu (druga wersja z dodatkiem wędzonego kurczaka)
    - Z brokułów i kalafiora połączona z pomidorkami koktajlowymi, gotowanym jajkiem i wędzonką, polana sosem jogurtowo-ziołowym z nutką świeżego kopru
    - Z pora z ananasem, żółtym serem i szynką konserwową z dodatkiem sosu majonezowego
    - Z blanszowanych kalafiorów, brokułów z dodatkiem wędzonej szynki, prażonych płatków migdała, polana sosem jogurtowym
    - Z paluszków krabowych z dodatkiem świeżego ogórka, listków aromatycznego koperku, skropiona sosem jogurtowym
    - Z zielonych ogórków z pachnącym koperkiem, serem feta, zielonymi oliwkami skropiona oliwą z oliwek
    - Z tuńczykiem, kolorowym ryżem na ostro lub z ananasem i rodzynkami na słodko
    - Z sałaty lodowej połączonej z listkami ruccoli, kawałkami słodkiej gruszki, posypanej serem pleśniowym i grubo siekanymi orzechami włoskimi
    - Z czarnego ryżu z dodatkiem listków ruccoli, strąków zielonej fasolki i cienkich piórek czerwonej cebuli, udekorowana paskami szynki
    - Z sałaty lodowej z czosnkowymi krewetkami smażonymi na maśle z dodatkiem sera feta i czarnych oliwek ozdobiona listkami świeżej mięty
    - Z ruccoli z białym i czerwonym grejpfrutem, owczym serem, kolorowymi oliwkami i sosem balsamiczno-miodowym
    - Z pieczonej papryki z drobno posiekaną cebulką, serem feta, czarnymi oliwkami ,świeżą natką pietruszki z nutą pomarańczy
    - Z makaronem orzo w połączeniu z ciecierzycą, pomidorkami cherry, fetą i prażonymi pestkami słonecznika
    - Z ryżu długoziarnistego z piersią indyka, czerwoną papryką, suszonymi morelami ,zielonym groszkiem
    - Z cieciorki z grillowaną czerwoną papryką, cebulką, serem feta aromatyzowana ,świeżą miętą, tymiankiem i oregano

    Bufet ciepły:

    Zupy:
    - Barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym lub krokietem
    - Flaki wołowe gotowane na rosole z dodatkiem warzyw
    - Klarowna, czysta zupa z wołowiny z makaronem ryżowym
    - Krem z brokułów z chrupiącym groszkiem ptysiowym
    - Krem z pomidorów z grzankami ziołowymi
    - Kremowa zupa z podgrzybków z dodatkiem chrupiącego boczku i świeżej natki pietruszki
    - Ostra zupa gulaszowa na sposób węgierski podana z zacierkami
    - Rosół królewski z kawałkami mięsa drobiowego, dużą ilością warzyw i drobnym makaronem
    - Zupa na bazie mleka kokosowego z dodatkiem pasków z piersi kurczaka, gałązek selera naciowego, świeżej cukinii i czerwonej cebuli
    - Zupa krem z dyni z marchewką, pieprzem cytrynowym i curry
    - Zupa krem z pieczonych buraków z sokiem pomarańczowym, siekaną skórką z pomarańczy i tymiankiem
    - Zupa krem porowo-ziemniaczana posypana siekanym świeżym szczypiorkiem
    - Ze świeżych grzybów z kluseczkami i natką pietruszki

    Dania mięsne:

    - Filet z szynki wieprzowej formowany w kieszeń z wnętrzem wypełnionym duszoną cebulą, cukinią i świeżymi pomidorami
    - Goloneczki wieprzowe (ze skórką lub bez) marynowane w swojskiej zalewie pieczone na rumiano
    - Karkówka w sosie węgierskim przygotowanym z cebuli, kolorowej papryki z posmakiem chilli
    - Kruchy schab wieprzowy podany w sosie borowikowo-śmietanowym lub delikatnym sosie cebulowym, zapiekany pod płaszczykiem z żółtego sera
    - Marynowana karkówka wieprzowa w złotej panierce
    - Paski karkówki na sposób słodko-kwaśny z pędami bambusa i papryką
    - Peklowane żeberko pieczone w towarzystwie sosu musztardowo-miodowego z nutą balsamiczną
    - Plastry wieprzowiny zawinięte w szynkę westfalską zanurzone w cytrynowym szpinaku
    - Polędwiczka wieprzowa faszerowana soczystymi wiśniami opleciona wędzonym boczkiem krojona w plastry muśnięta sosem wiśniowym
    - Polędwica wieprzowa faszerowana serem gorgonzola skropiona sosem ze świeżego szpinaku
    - Ragoût wieprzowe z półwytrawnym czerwonym winem i świeżymi śliwkami
    - Schab po góralsku – zapieczony pod duszoną cebulą połączoną z papryką i kwaszoną kapustą, a wszystko zaciągnięte słodką śmietaną
    - Schab przykryty ananasem i zapieczony pod warstwą żółtego sera
    - Soczysty schab nadziewany śliwkami lub morelami w sosie z nutką tych owoców
    - Sznycel cielęcy/schabowy na sposób śródziemnomorski zapieczony z plastrem pomidora, mozzarelli i czarnymi oliwkami, podany z listkiem świeżej bazylii
    - Szynka duszona w czerwonym półwytrawnym winie ze słodkimi jabłkami i aromatycznymi ziołami
    - Śliwki kalifornijskie gotowane w czerwonym winie zawijane w wędzony boczek i zapiekane na rumiano
    - Wieprzowina pieczona w ciemnym piwie aromatyzowanym cynamonem i majerankiem
    - Zrazy wieprzowe lub wołowe z dowolnym nadzieniem (cebula, boczek, ogórek kwaszony, papryka marynowana lub pieczarki, cebula lub nadzienie z chleba razowego z grzybami) w sosie własnym

    - Filet z piersi indyka w sosie gruszkowym z nutą cytrusową
    - Filety z udek drobiowych faszerowane mozzarellą, kaparami i anchois podane w sosie śmietanowo-winnym
    - Grillowania pierś drobiowa przygotowana w sosie ananasowym z nutką estragonu
    - Medaliony drobiowe duszone w sosie śmietanowo-czosnkowym lub śmietanowo-koperkowym
    - Panierowane roladki drobiowe z nadzieniem ze szpinaku i sera pleśniowego lub bakalii i kolorowego ryżu
    - Pierś indycza ubrana w panierkę orzechową
    - Pierś drobiowa połączona ze słodkim ananasem otoczona wiórkami kokosowymi
    - Rumiane naleśniki z farszem z kurczaka i pieczarek
    - Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy – marynowane kawałki mięsa ułożone na przemian z cebulą, papryką, ogórkiem i boczkiem wstążka z piersi drobiowej marynowanej w jogurcie z dodatkiem sosu ogrodowego podane, z delikatnym sosem cytrynowym

    - Boeuf strogonow z mięsa wołowego z ogórkiem kwaszonym, pieczarkami i papryką
    - Eskalopki z cielęciny/schabu zanurzone w sosie śmietanowo-porowym z ziarnami przesmażonego zielonego, marynowanego pieprzu, posypane świeżym siekanym szczypiorkiem
    - Marynowana wołowina z woka z kolorową papryką, cebulą i sosem sojowym
    - Mostek cielęcy faszerowany delikatnym mięsem wieprzowym z sosem myśliwskim
    Ruloniki z filetowanego dorsza ułożone na pierzynce z pokrojonego w kostkę pomidora, zielonej papryki posypane świeżym koprem
    - Wołowina w pieprzu z sosem rodzynkowym przygotowanym na bazie brandy i masła
    - Wołowina duszona z cebulą do miękkości z dodatkiem kawałków ananasa i majeranku
    - Wołowina wiosenna w sosie ze świeżych ogórków i pieczarek z dużą ilością wonnego koperku


    - Łosoś faszerowany szpinakiem w towarzystwie sosu pomarańczowego
    - Mintaj przekładany musem pomidorowo-paprykowym, zapiekany pod serem pleśniowym
    - Tołpyga pieczona na porach w otoczeniu pikantnego sosu z mango i papryki
    - Pieczony dorsz z purée przygotowanym z ciecierzycy wzbogaconej smakiem czosnku i rozmarynu
    - Sandacz w sosie z młodego szczawiu z dodatkiem słodkiej śmietanki i białego wina

    Dodatki do drugiego dania:

    - Aromatyczna kasza kuskus z ziołami
    - Ćwiartki ziemniaków opiekane
    - Gnocchi ziołowe
    - Ryż na sypko
    - Ryż z warzywami
    - Sypka kasza gryczana prażona z cebulą
    - Ziemniaki zapiekane z ziołami
    - Ziemniaki z wody z koperkiem
    - Ziemniaki zapiekane z ziołami i sosem serowym

    Dania ciepłe są podawane z bukietem surówek

    Świat pierogów:

    - Pierogi z mięsem
    - Pierogi wiejskie z kaszą gryczaną i serem
    - Pierogi z kasza gryczaną, boczkiem i pieczarkami
    - Pierogi z kaszanką, wątróbka drobiową i jabłkiem
    - Pierogi z soczewicą i mięsem
    - Pierogi z mięsem i żółtym grochem
    - Pierogi z soczewicą i pieczarkami
    - Pierogi z mięsem i kaszą kuskus
    - Pierogi napełnione delikatnym mięsem kurczaka, szpinakiem i fetą
    - Pierogi z nadzieniem ze szpinaku
    - Pierogi z kapustą i pieczarkami
    - Szpinakowe pierogi z nadzieniem z łososia
    - Pierogi ruskie
    - Pierogi z wołowiną i warzywami
    - Pierogi z serem i miętą
    - Pierogi z serem i gruszką
    - Pierogi z makiem i bakaliami

    wszystkie w/w pierogi mogą być z trzech rodzajów ciasta, tj. zwykłego
    pierogowego - wtedy mogą być z wody (okraszone przesmażoną cebulką lub
    polane masłem, lub polane masłem i posypane parmezanem lub polane gęstą śmietaną lub polane bułką z masłem - w zależności od rodzaju pierogów i gustu, mogą też być obsmażane), z ciasta drożdżowego lub z ciasta francuskiego.

    A dla tych, co nie lubią mięsa:

    - Bigos wegetariański z kwaszonej i słodkiej kapusty z dodatkiem grzybów
    - Fasola Jaś z duszonymi pieczarkami i cebulą
    - Gryczany gar z podgrzybkami duszonymi na białym winie posypany świeżą natką pietruszki
    - Krokiety nadziane kapustą i pieczarkami w złotej panierce lub obsmażane
    - Leczo warzywne z kolorowej papryki, cukinii, cebuli, świeżych pomidorów
    - Łazanki w towarzystwie kapusty i grzybów
    - Makaron penne z sosem serowo-ziołowym i blanszowanym kalafiorem, brokułem i marchewką baby
    - Makaronowe wstążki z duszonymi grzybami i aksamitnym sosem śmietanowym
    - Naleśniki ze szpinakiem i serem gorgonzola podane z sosem serowym lub zapieczone pod wiórkami serowymi

    Desery:

    - Ciasta z własnego wypieku, kilkanaście rodzajów
    - Fontanna czekoladowa
    - Kosze owoców selekcjonowanych
    - Koszyczki bakalii
    - Tace owoców filetowanych
    - Tort okolicznościowy (rodzaj, kształt i wielkość do uzgodnienia)

    Ciasta do wyboru:

    - babeczki kruche z masą i owocami
    - ciasto ananasowe lub brzoskwiniowe z bezą i wiórkami kokosowymi
    - ciasto królewskie – ciasto miodowe przekładane masą z kaszy mannej
    - ciasteczka francuskie z jabłkiem, brzoskwinią, masą budyniową
    - ciasto piaskowe
    - ciasto herbatnikowe z masą budyniową, kajmakową, bitą śmietaną i czekoladą
    - keks z bakaliami i orzechami
    - kolorowa krajanka biszkoptowa przekładana masą
    - łasuch – ciasto czekoladowe ze świeżymi jabłkami
    - makowiec z bakaliami na kruchym cieście
    - metrowiec – dwukolorowe ciasto przekładane masą śmietankową
    - murzynek z polewą czekoladową
    - pączki miniaturki z różnymi nadzieniami: wiśnie ,czekolada ,czarna porzeczka ,marmolada ,morela w rumie
    - piernik
    - piernik z czekoladą
    - pleśniak – kruche ciasto z owocami, bakaliami i kruszonką
    - rolady biszkoptowe z nadzieniami: waniliowym, kakaowym, owocowym
    - sernik z rodzynkami
    - sernik z makiem
    - sernik z brzoskwiniami
    - strucla makowa z bakaliami
    - szarlotka w keksie
    - szarlotka na kruchym cieście

    Rodzaje tortu:

    - jogurtowy na bazie owoców
    - waniliowy
    - wz-kowy
    - wz-kowy z owocami
    - Black Forest
    - migdałowy
    - czekoladowy
    - orzechowo-czekoladowy
    - przysmak żubra
    - lodowy
    - tiramisu

    Napoje:

    - Woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe i warzywne
    - Kawa i herbata z dodatkami
    Spotkanie przy grillu:

    - Dzwonka pstrąga z masłem czosnkowym i tymiankiem
    - Chrupiące plastry boczku wędzonego
    - Frykadelki wieprzowe z niespodzianką
    - Goloneczki marynowane w piwie z miodem i musztardą z
    dodatkiem przypraw korzennych
    - Kaszanka w papilotach z cebulką
    - Łosoś i panga w foliowej kieszonce z cytryną
    - Plastry karkówki marynowanej w zalewie musztardowej
    - Piersi drobiowe z zalewy jogurtowej z ziołami
    - Steki z szynki wieprzowej z bejcy majonezowej
    - Skrzydełka kurczaka po diabelsku
    - Szaszłyki drobiowe lub wieprzowe z warzywami
    - Udka kurczaka na ostro z zalewy ketchupowej
    - Żeberka wieprzowe barbecie
    - Kotleciki jagnięce z kostką
    - Grillowane warzywa: cukinia, bakłażan, cebula i papryka
    - Ziemniaki pieczone z masłem czosnkowym
    - Rybne kotleciki z ziołami

    Do dań z grilla będą podane surówki i ogórki kwaszone



    Dysponujemy kompletną zastawą porcelanową, obrusami, termosami, podgrzewaczami do dań gorących, a w razie potrzeby zapewniamy profesjonalną obsługę kelnerską, stoły, krzesła, grille, hale namiotowe z oświetleniem i podłogą, zadaszenia i parasole.

    Możemy także zaproponować dania tematyczne, na przykład z kuchni węgierskiej, kuchni śródziemnomorskiej. Przygotowujemy też prosię pieczone w całości, jagnię pieczone w całości, dzika pieczonego w całości (z farszem lub bez),okazałe ryby faszerowane (sandacz, szczupak, sum, jesiotr, łosoś, pstrąg) podawane w całości na lustrach.

    W celu sporządzenia precyzyjnej oferty prosimy o określenie charakteru imprezy (szwedzki stół, przyjęcie zasiadane, koktajl), przewidywanej ilości osób, czasu trwania, zapotrzebowania sprzętowego (obrusy, zastawa, meble, namioty, dekoracje) oraz wstępnych wyobrażeń w kwestii menu. Chętnie pomożemy w doborze menu, aranżacji i dekoracji stołów.
    _______________________________________________________________
    Twister Sp. z o.o.
    Tel: (22) 758-63-25; (602) 280-627; (602) 820-534
    www.twister-catering.pl

Opinie

Do chwili obecnej 5 użytkowników portalu Firmy.net dodało opinię o firmie Twister-Catering. 4 z nich zdecydowało, że jej ogólna ocena wypada na poziomie: bardzo dobra. Nie wszystkie osoby były tak usatysfakcjonowane - klient Grzegorz przyznał firmie niższą ocenę. Podsumowując przedstawione tu dane - większość klientów rekomenduje ją . Sporządzając to podsumowanie rozpatrzyliśmy opinie pochodzące z okresu od 2012-12-04 do 2020-05-10.

Mapa google

mapa

Losowe firmy:

E. Bocheńskiego "Dubańca" 3, 04-478
Warszawa, województwo mazowieckie
Opis firmy: Firma powstała na kanwie długiej tradycji rodzinnej oraz wieloletniego doświadczenia w branży gastronomicznej.
Nałęczowska 31a, 02-922
Warszawa, województwo mazowieckie
Opis firmy: Bar 5 Catering jest firmą działającą na warszawskim Wilanowie. Obsługujemy małe jak również duże firmy.
Rakowiecka 36, 02-532
Warszawa, województwo mazowieckie
Opis firmy: Już od 20 lat, jako Agencja Cateringowa zajmujemy się obsługą cateringową wszelkiego rodzaju eventów, zaczynając od firmowych lunchów, poprzez pachnące świeżo paloną kawą przerwy,(...)