Twister-Catering
Smoluchowskiego 2, 02-679
Warszawa, województwo mazowieckie
Akceptujemy następujące formy płatności:
gotówka, przelew
Profile działalności gospodarczej:
działalność usługowa
Otwarte w godzinach:
- Poniedziałek - Piątek: Pn-Pt: 24h,
- Soboty: Sob:24h,
- Niedziele: Nd: 24h
Opis:
Firma Twister Sp. z o.o. zagościła na rynku gastronomicznym w 2002 roku, choć doświadczenie w branży zdobywamy od 1995 roku.
Kategorie:
- » Catering
- » Garmażeria
- » Organizacja i obsługa wesel
- W tym dziale każdy znajdzie coś dla siebie :)
- Bufet zimny:
Przekąski:
- Aromatyczne polędwiczki wieprzowe ozdobione kuleczkami sera mozzarella, suszonymi pomidorami i oliwką
- Cieniutkie plastry pieczonego schabu otoczone słodką pomarańczą i czerwonym grejpfrutem
posypanymi czarnymi oliwkami i ozdobione gałązkami świeżego koperku
- Delikatne polędwiczki wieprzowe nadziewane pieczarkami, duszoną cebulą i
kawałkami kolorowej papryki ułożone na liściach świeżej sałaty
- Kolorowy przekładaniec z polędwicy wieprzowej z zapiekanymi pomidorami, grillowaną mozzarellą i kaparowym sosem vinegrette
- Kruche paluszki grissino w otulinie szynki parmeńskiej podane w towarzystwie roszponki,
suszonych pomidorów i melona
- Marynowany w ziołach schab wieprzowy podany na sałacie dębolistnej w towarzystwie
chudego boczku, kolorowej papryki i czarnych oliwek -
- Mini klopsiki ryżowo-wieprzowe z dodatkiem prażonych słupków migdałów i
smażonych daktyli posypane zeszkloną cebulką i świeżą natką pietruszki
- Schab po warszawsku z delikatnym musem chrzanowo-jajecznym przykryty klarowną
galaretką
- Smakowity kindziuk ułożony na półmiskach, udekorowany papryczką chilli i ziarnami
marynowanego pieprzu
- Wędzony udziec wieprzowy z nogą podany w całości na desce okraszony bukietem
świeżych warzyw
- Galantyna z kaczki faszerowana bakaliami ułożona na liściach sałaty strzępiastej w towarzystwie świeżych owoców i mieszanki orzechów
- Indyk pieczony na złoto podany w całości na półmiskach udekorowany glazurowanymi
w syropie owocami
- Panierowane kawałki kurczaka ułożone na sałacie lodowej ze słodkim melonem i
soczystym grejpfrutem
- Pâté drobiowe – delikatna pasta z wątróbki drobiowej z masłem śmietankowym
przykryta galaretką porzeczkową
- Plastry kurczaka faszerowanego bakaliami położone na liściach sałaty ozdobione
suszoną żurawiną
- Płaty pieczonej piersi indyka zanurzone w sosie z tuńczyka, udekorowane kaparami i
czarnymi oliwkami
- Sezamowe crostini z musem z marynowanej wątróbki udekorowane owocami granatu
- Soczysta łezka z piersi drobiowej zapieczona pod koszulką z żółtego sera przykryta
kawałkiem słodkiego ananasa, polana sosem z zielonego pieprzu
- Soczysta pierś drobiowa saute zatopiona w salsie paprykowej obsypana złotymi,
chrupiącymi krążkami cebulowymi
- Trójkąty drobiowej terriny nadziewanej żurawiną z plasterkiem sera pleśniowego, ozdobione
suszonymi morelami zanurzone w rucoli
- Trójkolorowy mus z kurczaka, tuńczyka lub łososia umieszczony w kieliszku, ozdobiony
limonką i pomidorkiem cherry
- Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe z dodatkiem warzyw, udekorowane plasterkiem
cytryny i zielonym listkiem pietruszki
- Wybór smakowitych mięs pieczonych i pasztetów ułożonych dekoracyjnie na deskach
lub półmiskach z dodatkiem warzyw
- Zarumienione piersi kaczki obsypane powleczonymi miodem i majerankiem cząstkami
jabłka i gruszki ukryte w świeżych liściach roszponki
- Rulony soczystego rozbefu z musem z miodowego melona ułożone na zielonej, karbowanej
sałacie udekorowane owocem granatu
- Szaszłyki z marynowanej wołowiny podane z sosem z mleka kokosowego połączonego z
miodem i tabasco
- Chrupiące, złocisto-brązowe krokieciki ziemniaczane o smaku wędzonej ryby w
towarzystwie trzech sosów
- Kawałki delikatnego i aromatycznego sera camembert w połączeniu z wędzonym
łososiem podane w postaci koreczków
- Krążki kalmarów panierowane i smażone na złoty kolor, podane z aromatycznymi sosami
- Krewetki królewskie obsmażone na maśle z dodatkiem świeżego czosnku, połączone ze słupkami kremowego melona i świeżego ogórka
- Minibliny z kremową śmietaną, kawiorem i listkiem pietruszki
- Owoce morza wyjęte z zalewy czosnkowej połączone z mieszanką barwnych sałat ,skropione cytrynowym vinegrettem
- Pieczony filet z łososia marynowanego w ziołach ułożony na kołderce z pieczonego buraka wymieszanego z kremowym majonezem i musztardą francuską
- Pieczony łosoś norweski marynowany w miodzie i musztardzie podany na duszonych na maśle jabłkach z rozmarynem
- Rolada z pstrąga faszerowana aromatycznym szpinakiem, z dodatkiem czarnych oliwek i sera feta
- Rolada z wędzonego łososia nadziewana pastą z wędzonego pstrąga i łagodnego serka śmietanowego, podane na krążkach pumpernikla lub chleba razowego ,przystrojone świeżym koperkiem i cząsteczką cytryny
- Roladki z ciasta naleśnikowego z musem chrzanowym, wędzonym łososiem i świeżymi ziołami lub z musem z zielonego pesto z szynką, ułożone na liściach sałaty
- Sandacz, szczupak lub sum faszerowany podany w całości na lustrze
- Śledzie w trzech smakach (w aromatycznym oleju, w sosie jogurtowo-jabłkowym w pieczarkach duszonych z pomidorami i cebulką)
- Śledź norweski w pikantnej panierce ułożony na liściach selera naciowego połączonych z jabłkami skropionymi cytryną z sosem jogurtowo-orzechowym
- Tatar ze śledzia ozdobiony marynowanymi grzybkami, cebulką i ogórkiem konserwowym
- Tatar ze świeżego łososia podany z sosem koperkowym i plasterkiem soczystej cytryny
- Tostowe trójkąty nadziewane wędzonym łososiem, szpinakiem i serem feta lub z pieczarkami i kolorową papryką ułożone na sałacie rzymskiej
- Tradycyjna ryba po grecku z duszonymi warzywami i plasterkiem cytryny
- Wędzony łosoś ułożony na liściach świeżego szpinaku z dodatkiem soczystego grejpfruta i piórek czerwonej cebuli
- Deska serów w kompozycji z bakaliami, orzechami, świeżymi owocami lub z krakersami i paluszkami grissino
- Kawałki rolady z żółtego sera nadziewanej kolorową papryką, świeżym koperkiem i jajkiem
- Mozzarella przekładana świeżymi pomidorami skropiona olejem z oliwek i ozdobiona listkami aromatycznej bazylii
- Aromatyczne pomidorki secchi faszerowane delikatnym serkiem śmietankowym
- Babeczki z kruchego ciasta wypełnione nadzieniem mięsnym lub duszonymi pieczarkami zapieczone pod wiórkami żółtego sera
- Carpaccio z dojrzałego awokado skropionego sokiem z limonki w towarzystwie chrupiącej szynki parmeńskiej, płatków parmezanu i słodkich winogron
- Carpaccio z kapeluszy świeżych pieczarek skropionych sosem balsamicznym, posypanych tartym parmezanem i ozdobionych kiełkami
- Francuskie ciasteczka ze smakowitym nadzieniem mięsnym lub z fetą i pieczarkami lub ze szpinakiem z dodatkiem masła i czosnku lub ze śliwką kalifornijską i wędzonym boczkiem
- Grillowanie paski papryki faszerowanej mieszanką sera koziego i mascarpone ułożone na liściach roszponki, ozdobione czarną oliwką
- Jajka w koszulkach obsypane grubo mielonym pieprzem, ułożone na ruccoli posypane drobno krojonymi suszonymi pomidorami i ziołowy grzankami, skropione sosem balsamicznym
- Kremowy roquefort z orzechami włoskimi podany na grzankowych plasterkach gruboziarnistego chleba
- Kuleczki z kaszy gryczanej i pieczarek z kolorową papryką, marynowaną cebulką i pietruszką
- Mieszanka oliwek i kostek suszonego pomidora zanurzonych w cieście o smaku tymianku ,świeżego czosnku, ułożone na sałacie lodowej
- Obsmażone pieczarki nadziewane delikatnym serem, doprawionym ziołami i czosnkiem, udekorowane listkiem ozdobnej natki pietruszki
- Przekąska z pieczonego bakłażana z pomidorem, serem mozzarella i świeżą bazylią
- Puszyste mufinki z oliwkami, suszonymi pomidorami i tartym parmezanem
- Quiche (tarty) z porem, żółtym serem i beszamelem lub z boczkiem, pieczarkami i cebulką podane w mini tartoletkach lub z boczkiem, pieczarkami i cebulą
- Ruloniki z żółtego sera nadziewane pastą z delikatnego serka śmietankowego ze świeżymi kiełkami
- Rumiane rożki z ciasta ryżowego nadziewane zielonym groszkiem, czerwoną papryką i cebulką rozłożone na kolorowej sałacie
- Studzienki z zielonych ogórków z nadzieniem z aksamitnego serka połączonego z chrupiącą rzodkiewką i świeżym koperkiem
- Tortilla z borowikami i świeżym szczypiorkiem w towarzystwie liścia czerwonej sałaty radicchio
Sałatki:
- Bakaliowa – suszone owoce, orzechy skropione winiakiem
- Brzoskwiniowa elegancja – połączenie brzoskwiń, suszonych pomidorków, chrupiącego
grillowanego boczku z ruccolą, całość skropiona włoskim sosem ze świeżą miętą
- Cztery sery w połączeniu ze strzępiastą czerwoną sałatą, listkami ruccoli w towarzystwie czarnych i zielonych winogron posypane prażonymi pestkami słonecznika
- Grecka z serem feta, świeżym pomidorem, ogórkiem, papryką i oliwkami ozdobiona drobnymi piórkami cebuli
- Królewska z ryżem, pieczoną piersią z kurczaka, mango, ananasem rodzynkami ,płatkami migdałów
- Owocowa z sosem adwokatowym
- Owocowa z pieczonym kurczakiem i sokiem owocowym
- Pieczarkowa z podsmażonych pieczarek z ogórkiem konserwowym, tartym żółtym serem ,szczypiorkiem i kukurydzą
- Selerowa z selera konserwowego i chrupiącego selera naciowego z dodatkiem rodzynek, suszonej żurawiny i orzechów włoskich
- Tradycyjna sałatka jarzynowa z gotowanych warzyw z dodatkiem zielonego
groszku i majonezu (druga wersja z dodatkiem wędzonego kurczaka)
- Z brokułów i kalafiora połączona z pomidorkami koktajlowymi, gotowanym jajkiem i wędzonką, polana sosem jogurtowo-ziołowym z nutką świeżego kopru
- Z pora z ananasem, żółtym serem i szynką konserwową z dodatkiem sosu majonezowego
- Z blanszowanych kalafiorów, brokułów z dodatkiem wędzonej szynki, prażonych płatków migdała, polana sosem jogurtowym
- Z paluszków krabowych z dodatkiem świeżego ogórka, listków aromatycznego koperku, skropiona sosem jogurtowym
- Z zielonych ogórków z pachnącym koperkiem, serem feta, zielonymi oliwkami skropiona oliwą z oliwek
- Z tuńczykiem, kolorowym ryżem na ostro lub z ananasem i rodzynkami na słodko
- Z sałaty lodowej połączonej z listkami ruccoli, kawałkami słodkiej gruszki, posypanej serem pleśniowym i grubo siekanymi orzechami włoskimi
- Z czarnego ryżu z dodatkiem listków ruccoli, strąków zielonej fasolki i cienkich piórek czerwonej cebuli, udekorowana paskami szynki
- Z sałaty lodowej z czosnkowymi krewetkami smażonymi na maśle z dodatkiem sera feta i czarnych oliwek ozdobiona listkami świeżej mięty
- Z ruccoli z białym i czerwonym grejpfrutem, owczym serem, kolorowymi oliwkami i sosem balsamiczno-miodowym
- Z pieczonej papryki z drobno posiekaną cebulką, serem feta, czarnymi oliwkami ,świeżą natką pietruszki z nutą pomarańczy
- Z makaronem orzo w połączeniu z ciecierzycą, pomidorkami cherry, fetą i prażonymi pestkami słonecznika
- Z ryżu długoziarnistego z piersią indyka, czerwoną papryką, suszonymi morelami ,zielonym groszkiem
- Z cieciorki z grillowaną czerwoną papryką, cebulką, serem feta aromatyzowana ,świeżą miętą, tymiankiem i oregano
Bufet ciepły:
Zupy:
- Barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym lub krokietem
- Flaki wołowe gotowane na rosole z dodatkiem warzyw
- Klarowna, czysta zupa z wołowiny z makaronem ryżowym
- Krem z brokułów z chrupiącym groszkiem ptysiowym
- Krem z pomidorów z grzankami ziołowymi
- Kremowa zupa z podgrzybków z dodatkiem chrupiącego boczku i świeżej natki pietruszki
- Ostra zupa gulaszowa na sposób węgierski podana z zacierkami
- Rosół królewski z kawałkami mięsa drobiowego, dużą ilością warzyw i drobnym makaronem
- Zupa na bazie mleka kokosowego z dodatkiem pasków z piersi kurczaka, gałązek selera naciowego, świeżej cukinii i czerwonej cebuli
- Zupa krem z dyni z marchewką, pieprzem cytrynowym i curry
- Zupa krem z pieczonych buraków z sokiem pomarańczowym, siekaną skórką z pomarańczy i tymiankiem
- Zupa krem porowo-ziemniaczana posypana siekanym świeżym szczypiorkiem
- Ze świeżych grzybów z kluseczkami i natką pietruszki
Dania mięsne:
- Filet z szynki wieprzowej formowany w kieszeń z wnętrzem wypełnionym duszoną cebulą, cukinią i świeżymi pomidorami
- Goloneczki wieprzowe (ze skórką lub bez) marynowane w swojskiej zalewie pieczone na rumiano
- Karkówka w sosie węgierskim przygotowanym z cebuli, kolorowej papryki z posmakiem chilli
- Kruchy schab wieprzowy podany w sosie borowikowo-śmietanowym lub delikatnym sosie cebulowym, zapiekany pod płaszczykiem z żółtego sera
- Marynowana karkówka wieprzowa w złotej panierce
- Paski karkówki na sposób słodko-kwaśny z pędami bambusa i papryką
- Peklowane żeberko pieczone w towarzystwie sosu musztardowo-miodowego z nutą balsamiczną
- Plastry wieprzowiny zawinięte w szynkę westfalską zanurzone w cytrynowym szpinaku
- Polędwiczka wieprzowa faszerowana soczystymi wiśniami opleciona wędzonym boczkiem krojona w plastry muśnięta sosem wiśniowym
- Polędwica wieprzowa faszerowana serem gorgonzola skropiona sosem ze świeżego szpinaku
- Ragoût wieprzowe z półwytrawnym czerwonym winem i świeżymi śliwkami
- Schab po góralsku – zapieczony pod duszoną cebulą połączoną z papryką i kwaszoną kapustą, a wszystko zaciągnięte słodką śmietaną
- Schab przykryty ananasem i zapieczony pod warstwą żółtego sera
- Soczysty schab nadziewany śliwkami lub morelami w sosie z nutką tych owoców
- Sznycel cielęcy/schabowy na sposób śródziemnomorski zapieczony z plastrem pomidora, mozzarelli i czarnymi oliwkami, podany z listkiem świeżej bazylii
- Szynka duszona w czerwonym półwytrawnym winie ze słodkimi jabłkami i aromatycznymi ziołami
- Śliwki kalifornijskie gotowane w czerwonym winie zawijane w wędzony boczek i zapiekane na rumiano
- Wieprzowina pieczona w ciemnym piwie aromatyzowanym cynamonem i majerankiem
- Zrazy wieprzowe lub wołowe z dowolnym nadzieniem (cebula, boczek, ogórek kwaszony, papryka marynowana lub pieczarki, cebula lub nadzienie z chleba razowego z grzybami) w sosie własnym
- Filet z piersi indyka w sosie gruszkowym z nutą cytrusową
- Filety z udek drobiowych faszerowane mozzarellą, kaparami i anchois podane w sosie śmietanowo-winnym
- Grillowania pierś drobiowa przygotowana w sosie ananasowym z nutką estragonu
- Medaliony drobiowe duszone w sosie śmietanowo-czosnkowym lub śmietanowo-koperkowym
- Panierowane roladki drobiowe z nadzieniem ze szpinaku i sera pleśniowego lub bakalii i kolorowego ryżu
- Pierś indycza ubrana w panierkę orzechową
- Pierś drobiowa połączona ze słodkim ananasem otoczona wiórkami kokosowymi
- Rumiane naleśniki z farszem z kurczaka i pieczarek
- Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy – marynowane kawałki mięsa ułożone na przemian z cebulą, papryką, ogórkiem i boczkiem wstążka z piersi drobiowej marynowanej w jogurcie z dodatkiem sosu ogrodowego podane, z delikatnym sosem cytrynowym
- Boeuf strogonow z mięsa wołowego z ogórkiem kwaszonym, pieczarkami i papryką
- Eskalopki z cielęciny/schabu zanurzone w sosie śmietanowo-porowym z ziarnami przesmażonego zielonego, marynowanego pieprzu, posypane świeżym siekanym szczypiorkiem
- Marynowana wołowina z woka z kolorową papryką, cebulą i sosem sojowym
- Mostek cielęcy faszerowany delikatnym mięsem wieprzowym z sosem myśliwskim
Ruloniki z filetowanego dorsza ułożone na pierzynce z pokrojonego w kostkę pomidora, zielonej papryki posypane świeżym koprem
- Wołowina w pieprzu z sosem rodzynkowym przygotowanym na bazie brandy i masła
- Wołowina duszona z cebulą do miękkości z dodatkiem kawałków ananasa i majeranku
- Wołowina wiosenna w sosie ze świeżych ogórków i pieczarek z dużą ilością wonnego koperku
- Łosoś faszerowany szpinakiem w towarzystwie sosu pomarańczowego
- Mintaj przekładany musem pomidorowo-paprykowym, zapiekany pod serem pleśniowym
- Tołpyga pieczona na porach w otoczeniu pikantnego sosu z mango i papryki
- Pieczony dorsz z purée przygotowanym z ciecierzycy wzbogaconej smakiem czosnku i rozmarynu
- Sandacz w sosie z młodego szczawiu z dodatkiem słodkiej śmietanki i białego wina
Dodatki do drugiego dania:
- Aromatyczna kasza kuskus z ziołami
- Ćwiartki ziemniaków opiekane
- Gnocchi ziołowe
- Ryż na sypko
- Ryż z warzywami
- Sypka kasza gryczana prażona z cebulą
- Ziemniaki zapiekane z ziołami
- Ziemniaki z wody z koperkiem
- Ziemniaki zapiekane z ziołami i sosem serowym
Dania ciepłe są podawane z bukietem surówek
Świat pierogów:
- Pierogi z mięsem
- Pierogi wiejskie z kaszą gryczaną i serem
- Pierogi z kasza gryczaną, boczkiem i pieczarkami
- Pierogi z kaszanką, wątróbka drobiową i jabłkiem
- Pierogi z soczewicą i mięsem
- Pierogi z mięsem i żółtym grochem
- Pierogi z soczewicą i pieczarkami
- Pierogi z mięsem i kaszą kuskus
- Pierogi napełnione delikatnym mięsem kurczaka, szpinakiem i fetą
- Pierogi z nadzieniem ze szpinaku
- Pierogi z kapustą i pieczarkami
- Szpinakowe pierogi z nadzieniem z łososia
- Pierogi ruskie
- Pierogi z wołowiną i warzywami
- Pierogi z serem i miętą
- Pierogi z serem i gruszką
- Pierogi z makiem i bakaliami
wszystkie w/w pierogi mogą być z trzech rodzajów ciasta, tj. zwykłego
pierogowego - wtedy mogą być z wody (okraszone przesmażoną cebulką lub
polane masłem, lub polane masłem i posypane parmezanem lub polane gęstą śmietaną lub polane bułką z masłem - w zależności od rodzaju pierogów i gustu, mogą też być obsmażane), z ciasta drożdżowego lub z ciasta francuskiego.
A dla tych, co nie lubią mięsa:
- Bigos wegetariański z kwaszonej i słodkiej kapusty z dodatkiem grzybów
- Fasola Jaś z duszonymi pieczarkami i cebulą
- Gryczany gar z podgrzybkami duszonymi na białym winie posypany świeżą natką pietruszki
- Krokiety nadziane kapustą i pieczarkami w złotej panierce lub obsmażane
- Leczo warzywne z kolorowej papryki, cukinii, cebuli, świeżych pomidorów
- Łazanki w towarzystwie kapusty i grzybów
- Makaron penne z sosem serowo-ziołowym i blanszowanym kalafiorem, brokułem i marchewką baby
- Makaronowe wstążki z duszonymi grzybami i aksamitnym sosem śmietanowym
- Naleśniki ze szpinakiem i serem gorgonzola podane z sosem serowym lub zapieczone pod wiórkami serowymi
Desery:
- Ciasta z własnego wypieku, kilkanaście rodzajów
- Fontanna czekoladowa
- Kosze owoców selekcjonowanych
- Koszyczki bakalii
- Tace owoców filetowanych
- Tort okolicznościowy (rodzaj, kształt i wielkość do uzgodnienia)
Ciasta do wyboru:
- babeczki kruche z masą i owocami
- ciasto ananasowe lub brzoskwiniowe z bezą i wiórkami kokosowymi
- ciasto królewskie – ciasto miodowe przekładane masą z kaszy mannej
- ciasteczka francuskie z jabłkiem, brzoskwinią, masą budyniową
- ciasto piaskowe
- ciasto herbatnikowe z masą budyniową, kajmakową, bitą śmietaną i czekoladą
- keks z bakaliami i orzechami
- kolorowa krajanka biszkoptowa przekładana masą
- łasuch – ciasto czekoladowe ze świeżymi jabłkami
- makowiec z bakaliami na kruchym cieście
- metrowiec – dwukolorowe ciasto przekładane masą śmietankową
- murzynek z polewą czekoladową
- pączki miniaturki z różnymi nadzieniami: wiśnie ,czekolada ,czarna porzeczka ,marmolada ,morela w rumie
- piernik
- piernik z czekoladą
- pleśniak – kruche ciasto z owocami, bakaliami i kruszonką
- rolady biszkoptowe z nadzieniami: waniliowym, kakaowym, owocowym
- sernik z rodzynkami
- sernik z makiem
- sernik z brzoskwiniami
- strucla makowa z bakaliami
- szarlotka w keksie
- szarlotka na kruchym cieście
Rodzaje tortu:
- jogurtowy na bazie owoców
- waniliowy
- wz-kowy
- wz-kowy z owocami
- Black Forest
- migdałowy
- czekoladowy
- orzechowo-czekoladowy
- przysmak żubra
- lodowy
- tiramisu
Napoje:
- Woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe i warzywne
- Kawa i herbata z dodatkami
Spotkanie przy grillu:
- Dzwonka pstrąga z masłem czosnkowym i tymiankiem
- Chrupiące plastry boczku wędzonego
- Frykadelki wieprzowe z niespodzianką
- Goloneczki marynowane w piwie z miodem i musztardą z
dodatkiem przypraw korzennych
- Kaszanka w papilotach z cebulką
- Łosoś i panga w foliowej kieszonce z cytryną
- Plastry karkówki marynowanej w zalewie musztardowej
- Piersi drobiowe z zalewy jogurtowej z ziołami
- Steki z szynki wieprzowej z bejcy majonezowej
- Skrzydełka kurczaka po diabelsku
- Szaszłyki drobiowe lub wieprzowe z warzywami
- Udka kurczaka na ostro z zalewy ketchupowej
- Żeberka wieprzowe barbecie
- Kotleciki jagnięce z kostką
- Grillowane warzywa: cukinia, bakłażan, cebula i papryka
- Ziemniaki pieczone z masłem czosnkowym
- Rybne kotleciki z ziołami
Do dań z grilla będą podane surówki i ogórki kwaszone
Dysponujemy kompletną zastawą porcelanową, obrusami, termosami, podgrzewaczami do dań gorących, a w razie potrzeby zapewniamy profesjonalną obsługę kelnerską, stoły, krzesła, grille, hale namiotowe z oświetleniem i podłogą, zadaszenia i parasole.
Możemy także zaproponować dania tematyczne, na przykład z kuchni węgierskiej, kuchni śródziemnomorskiej. Przygotowujemy też prosię pieczone w całości, jagnię pieczone w całości, dzika pieczonego w całości (z farszem lub bez),okazałe ryby faszerowane (sandacz, szczupak, sum, jesiotr, łosoś, pstrąg) podawane w całości na lustrach.
W celu sporządzenia precyzyjnej oferty prosimy o określenie charakteru imprezy (szwedzki stół, przyjęcie zasiadane, koktajl), przewidywanej ilości osób, czasu trwania, zapotrzebowania sprzętowego (obrusy, zastawa, meble, namioty, dekoracje) oraz wstępnych wyobrażeń w kwestii menu. Chętnie pomożemy w doborze menu, aranżacji i dekoracji stołów.
_______________________________________________________________
Twister Sp. z o.o.
Tel: (22) 758-63-25; (602) 280-627; (602) 820-534
www.twister-catering.pl
Opinie
Do chwili obecnej 5 użytkowników portalu Firmy.net dodało opinię o firmie Twister-Catering. 4 z nich zdecydowało, że jej ogólna ocena wypada na poziomie: bardzo dobra. Nie wszystkie osoby były tak usatysfakcjonowane - klient Grzegorz przyznał firmie niższą ocenę. Podsumowując przedstawione tu dane - większość klientów rekomenduje ją . Sporządzając to podsumowanie rozpatrzyliśmy opinie pochodzące z okresu od 2012-12-04 do 2020-05-10.
Mapa google
Losowe firmy:
E. Bocheńskiego "Dubańca" 3, 04-478
Warszawa, województwo mazowieckie
Opis firmy: Firma powstała na kanwie długiej tradycji rodzinnej oraz wieloletniego doświadczenia w branży gastronomicznej.
Nałęczowska 31a, 02-922
Warszawa, województwo mazowieckie
Opis firmy: Bar 5 Catering jest firmą działającą na warszawskim Wilanowie. Obsługujemy małe jak również duże firmy.
Rakowiecka 36, 02-532
Warszawa, województwo mazowieckie
Opis firmy: Już od 20 lat, jako Agencja Cateringowa zajmujemy się obsługą cateringową wszelkiego rodzaju eventów, zaczynając od firmowych lunchów, poprzez pachnące świeżo paloną kawą przerwy,(...)
« Wstecz