Przetwórstwo Mięsne Teresa Prymus
Szeroka 60, 97-200
Tomaszów Mazowiecki, województwo łódzkie
Akceptujemy następujące formy płatności:
gotówka, przelew
Profile działalności gospodarczej:
sprzedaż detaliczna, sprzedaż hurtowa, działalność produkcyjna, działalność handlowa, działalność usługowa
Otwarte w godzinach:
- Poniedziałek - Piątek: Pn-Pt: 5-12,
- Soboty: Sob:5-12,
- Niedziele: Nd: 5-12
Opis:
Przetwórstwo Mięsne Prymus wytwarza wędliny tradycyjne oraz staropolskie, a także prowadzi sprzedaż surowego, świeżego mięsa wieprzowego i wołowego.
Kategorie:
- » Mięso i wędliny
Opinie
Dotychczas żaden użytkownik portalu Firmy.net nie pozostawił opinii o firmie Przetwórstwo Mięsne Teresa Prymus. Zachęcamy do wystawienia oceny.
Mapa google
Losowe firmy:
Sypień 8, 99-416
Nieborów, województwo łódzkie
Opis firmy: PHU "CZARUŚ" Marcin Majchrzak prowadzi Zakład Masarski w Łowicz, ul.Chełmońskiego 85. Zajmuje się sprzedażą mięsa wieprzowego,wołowego i cielęcego. Produkuję naturalne produkty z mięsa: -(...)
Batalionów Chłopskich 9, 99-400
Łowicz, województwo łódzkie
Opis firmy: FOODTRADE Dawid Piorun to dynamicznie rozwijająca się firma, która powstała w sierpniu 2011 roku, ale pracownicy działają w branży od kilkunastu lat.
6, 26-332
Dąbrowa, województwo łódzkie
Opis firmy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Nowakowski” powstał w 1995 roku, w jednej z małych miejscowości powiatu opoczyńskiego, jako rodzinna firma, której właścicielami są Jolanta i Grzegorz Nowakowscy.
« Wstecz